ZNUKY: Cine este ZNUKY?

Cosul meu

0 produse

Cine este ZNUKY?

Bine ai venit pe 

 

Magazinul online ZNUKY.ro  s-a nascut din dorinta unui copil de a avea jucariile pe care doar cei din "state" le au. Si-a dorit candva sa aiba jucariile acelea interesante pe care le vede la TV, dar care i se spunea ca nu sunt la noi in tara. 

In era tehnologica totul se intampla rapid, iar Znuky considera ca daca vom astepta sa ajunga candva si la "noi" acel taram plin de jucarii inteligente pentru copii , s-ar putea ca ai nostri copii sa ramana in urma.

 

Misiunea noastra este simpla: sa sprijinim copilul sa invete si sa se pregateasca pentru un viitor in aceasta era a tehnologiei de la cea mai frageda varsta si in cel mai distractiv mod posibil. 


Aceasta misiunea se poate realiza doar cu ajutorul parintilor care sunt deschisi si inteleg acest concept, care isi doresc sa se dezvolte si ei, sa aiba timp sa o faca chiar in timp ce propriul copil face acelasi lucru. 

Tableta, smartphone, laptop sau PC  toate au puterea de a tine copilul captivat, intr-un mod distractiv si cu un scop educativ.

 

Jocuri pentru copii - fie ele pe dispozitive inteligente, in parc cu alti copii sau impreuna cu familia, toate elimina stresul si incurajeaza dezvoltarea pe toate planurile: emotional, spiritual, fizic

Jucarii pentru copii - fie aceste din educatia S.T.E.M, interactive, educative, destinate pentru programare/codare, robotica sau o stiinta anume, acestea au fost aduse la un singur loc cu un singur scop: sa ofere educatie copiilor. 

 

 

Insa Znuky. ro nu este singur, are o echipa frumoasa dintr-un oras de poveste, mai exact echipa din firma:

Alfa Tech World S.R.L

RO 36449354

J08/1738/2016

Adresa: Castelului nr 60 ap 2, Brasov, Romania

 

Ne poti urmari pe facebook , pe blog-ul Znuky , iar cand te abonezi la newsletter  vei fi primul care afla noutatile (si avem multe pregatite).

 

Ti-au fost de folos informatiile de mai sus? Lasa-ne un feedback