Cine este Znuky?

AER+APA+HRANA +MISCARE+TEHNOLOGIE = STIL DE VIATA 


Cele 5 elemente vitale pentru un stil de viata sanatos si adaptat noilor timpuri.

Noi iti venim cu suport pentru ultimele 2: jucarii care sustin miscarea si care dezvolta abilitati in sfera tehnologiei.

Din punct de vedere UMAN

Suntem o echipa tanara, niste omuleti pasionati de tehnologie si de educatia copiilor.

Ne dorim ca toti copiii sa fie cat mai pregatiti si angrenati intr-o lume cat mai actuala, reala, tehnologizata. Credem cu tarie ca este singura sansa sa tinem pasul cu schimbarile rapide din zilele noastre.

Copiii de azi sunt mult mai atrasi si specializati in echipamente tehnologizate decat au fost cei de acum 5-10 ani. A le interzice sa invete sa foloseasca inca de la varste fragede dispozitivele moderne(smartphone, tableta, laptop, jucarii inteligente / smart etc)  si/sau programele online (curusir online, software-uri educative etc ) inseamana a-i impiedica sa evolueze in era actuala, sa isi dezvolte abilitati noi, moderne.

Tocmai in ideea de a sustinen o evolutie intr-o lume modera, venim pe piata din Romania cu jucarii inteligente care au rolul de a invata copiii cu varste intre 2-15 ani, adolescentii pana la 18 ani, studentii si adultii pana la 99 ani:

  • -          sa programeze
  • -          se distreze in timp ce invata programare
  • -          sa lucreze in echipa
  • -          sa foloseasca dispozitivele moderne cu masura si cu folos
  • -          sa interactineze de foarte mici cu inteligenta artificiala
  • -          sa dezvolte abilitati de utilizarea avansata a dispozitivelor moderne
  • -          sa experimenteze lumea tehnologica pentru a putea face o alegere ecuanima
  • -          sa se perfectioneze in limbaje de programare intr-un mod distractiv la orice varsta
  • -          sa isi pastreze interesul de a invata pe tot parcursul procesului de invatara
  • -          sa sustinem profesorii si trainerii cu jucarii interesante si moderne pentru a avea elevi/studenti interesati, activi si pasionati de ceea ce studiaza

Produsele sunt aduse din USA si UE, cu limba de baza Engleza, insa asiguram suport pentru utilizarea acestora in limba romana online sau telefonic, iar produsele vin insotite de manuale in limba romana.  

Te invitam sa iti faci o idee completa vizitand site-ul znuky.ro . 

Exploreaza jucariile moderne, jucariile inteligente ale secolului 21, fii informat si mereu la curent cu noutatile tehnologice educative. 

Iti multumim pentru ca ai avut rabdare sa citesti pana aici :D. Probabil esti interesat de domeniu si iti doresti sa educi alaturi de noi.

Daca ne lasi adresa de email, nu doar ca vei fi la curent cu ultimele noutati din sfera tehnologica-educationala,, dar iti vom trimite si un **CADOU SPECIAL**.

 

 

Din punct de vedere JURIDIC

Suntem un IMM, cu 1-5 angajati, denumita juridic ALFA TECH WORLD SRL, cu sediul la adresa: Calea Bucuresti, nr 84, sc A, ap 12, Brasov, Brasov, Romania, CUI: RO36449354, J08/1738/2016.


Ne poti contacta si prin :email: contact@znuky.ro sau  tel: 0741080997 


Spor la edu(Ju)cat!