ZNUKY: Plata online cu cadul

Coșul meu

0 produse

Plata online cu cadul

1. Generalitati

1.1 Znuky.ro pune la dispozitia cumparatorilor sai plata online cu cardul bancar prin intermendiul partenerului nostru care ofera servicii de plata online, EuPlatesc.ro.

1.2 EuPlătesc.ro oferă servicii gratuite deţinătorilor de card care deţin un card bancar emis în România (domestic sau internaţional). Orice deţinător de card poate folosi cardul său la magazinele virtuale româneşti în condiţiile în care banca emitentă îi permite acest lucru. Folosind sistemele "Verified By Visa" şi/sau "MasterCard SecureCode", deţinătorul de card are posibilitatea de a-şi defini o parolă personală care îi va confirma identitatea şi proteja datele cardului împotriva folosirii lor frauduloase pe Internet. 

 

2. Atenţie la Phishing!


"Phishing-ul" reprezintă o nouă tehnică de furt al datelor sensibile (în special a numărului de card). Aceasta constă în reproducerea exactă a unei pagini de internet, care deşi este identică cu originalul, este o imitaţie. Poate afişa inclusiv adresa de Internet în bara de adrese. Pentru a vă proteja trebuie neapărat să verificati următoarele:

  • Adresa de activare a cardului să fie: https://www.activare3dsecure.ro/

  • Bara de stare din partea de jos a navigatorului să fie afişată şi să se afişeze lăcăţelul galben (care arată că pagina este securizată).

  • Navigatorul nu trebuie să dea nicio eroare de securitate!


Adresa pentru care a fost emis certificatul de securitate să fie exact cea de mai sus. 
Click-aţi pe lăcăţel. Verificaţi ca pe certificatul de securitate să scrie: 
Issued to: www.activare3dsecure.ro  

 

3. Politica de securitate

3.1 Znuky.ro si EuPlatesc.ro ofera securitatea datelor tale. Pentru informatii complete despre acest subiect, te rugam sa citesti "Politica de confidentialitatea" de la EuPlatesc.ro si Prelucrarea datelor cu caracter personal  de pe Znuky.ro disponibile in subsolul fiecarei pagini web.

3.2 Znuky.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru platile nefinalizare care duc la lipsa rezervarii produselor din stoc si nici pentru esuarea unei plati dintr-un motiv sau altul.

4. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)

4.1 Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

4.2 Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

4.3  "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Sursa 1.2 si 2: www.euplatesc.ro 

Ultima actualizare: 21.03.2017

Ti-au fost de folos informatiile de mai sus? Lasa-ne un feedback