Roboti scoala elementara

Roboti programabili, educativi, baza pe educatia STEM pentru elevi cu varstele intre 4-10 ani

Grid View:
Doar la comanda
-23%
Quickview

LEGO Education Early Simple Machines

(0)
759Lei 988Lei

Acest set oferă idei de construcție pentru 12 structuri diferite, cum ar fi poduri și turnuri, precum și inspirație pentru patru modele suplimentare de rezolvare a problemelor. Roți de scripete, cârlige mobile pe corzi, osii, cărți de activitate pe două fețe și prezentare generală a elementelor incluse. Valori de învățare:• Explorarea structurilor ..

Doar la comanda
-21%
Quickview

LEGO Education Simple Machines

(0)
571Lei 720Lei

Acest set conține un sortiment de cărămidă care include angrenaje, roți și osii, pârghii și scripete.Folosiți acest set cu pachetul de programe însoțitor pentru a-i angaja pe elevi să investigheze și să înțeleagă funcționarea mașinilor simple și compuse găsite în viața de zi cu zi. Materialele de asistență furnizate în acest pachet curricular inclu..

Doar la comanda
-14%
Quickview

Osmo Coding Jam

(0)
449Lei 519Lei

Cel mai tare mod de a codifica: Fiecare bloc este o comandă de codare care face parte dintr-un studio de muzică deschis, cu zeci de caractere și instrumente folosite de copii pentru a crea propria lor muzică. Pentru un plus de încredere și bucurie, muzica poate fi împărtășită în siguranță cu familia și prietenii, care pot vota pentru cea mai mare m..

Doar la comanda
-14%
Quickview

Osmo iPad Base

(0)
399Lei 462Lei

Pentru a te lansa în universul Osmo, rămâne doar să stai pe iPad în această bază, clipi pe reflector și joacă!Funcționează cu: iPad 2, iPad (a 3-a generație), iPad (a 4-a generație), iPad (generația a 5-a), iPad (generația a 6-a), iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro 9.7 inchi și iPad Pro 10.5 inci.Nu fun..

Doar la comanda
Quickview

Robotis Dream II - Level 1

(0)
779Lei

Varsta recomandata 8-14 aniROBOTIS DREAM II Kit de educație de nivel 1: proiecte distractive și informative!Kitul de educație ROBOTIS DREAM II de nivel 1 vă prezintă toate elementele fundamentale ale roboticii prin intermediul a 12 proiecte diferite, urmând o metodă de predare progresivă și distractivă:Aflați principiile principale ale roboticiiAle..

Doar la comanda
-24%
Quickview

Trenulet Inteligent Intelino -Starter Set

(0)
950Lei 1.246Lei

tren de jucărie reinventat pentru copii și fani de toate vârstele (cu 3 ani)moduri de redare fără ecran și conectatedezvolta STEM și abilități de codificare prin angajarea unor activități bazate pe joccontrolați acțiunile trenului, cum ar fi viteza, direcția și multe altele, prin apăsări de culoareAplicație gratuită pentru iOS și Android cu diferit..

Doar la comanda
Quickview

Dash and Dot Pachetul pentru clasa + training si materiale didactice

(0)
8.499Lei

Recomandat pentru maxim 15 elevi.Contine 5 bucati din fiecare. Trainingul pentru profesori este in limita a 2 ore. Materialele didactice necesare sunt originale in limba engleza, fiind insotite de o copie in limba romana.Pachetul contine:   5 x Dashes 5 x Dots 5 x Accessories Packs 5 x Building Brick Connector Set..

Doar la comanda
-4%
Quickview

Ozobot Evo Classroom Kit

(0)
9.520Lei 9.900Lei

  De azi folosirea tabletei se transforma, devine utila si educativa pentru elevi! Elevii vor fi foarte entuziasmati sa invete!Kit de clasă cu 12 mici roboți Ozobot EvoRecomandat pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 aniCodare vizuală cu senzori optici, programare OzoCodes și blocare cu OzoBlocklySe..

Doar la comanda
Quickview

LEGO STEAM Park

(0)
950Lei

Varsta recomandata 3-5 aniDezvoltați abilitățile esențiale pentru STEAM și inspira mintea tinerilor să colaboreze, să construiască, să se joace și să învețe într-un parc distractiv STEAM plin de călătorii dinamice LEGO® DUPLO®.STEAM Park se bazează pe curiozitatea naturală a fiecărui copil și pe dorința de a crea, explora și investiga lumea științe..

Doar la comanda
Quickview

Dot Wonder Workshop - pachet creativitate

(0)
808Lei

Infrumuseteaza-l pe DOT! Vine cu 20 de cărți de proiect pentru a juca jocuri, zeci de provocări, puzzle-uri etc.Include accesorii ca autocolante și costume pentru a crea personaje propriiFuncționează cu 3 aplicații gratuite care pot fi descărcate: Wonder, Blockly & GoVârste: 6+ Kitul Wonder Workshop Dot Creativity Kit este un robot mic ..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Ozobot
Wowwee
Cubelets
Fuzzy Flyers
Little Bits
Wonder Workshop
Circuit Scribe
Makeblock
Kosmos
LEGO
Engino
Snap Circuits
Learning Resources