Roboti pentru gimnaziu

In aceasta categorie regasiti roboti educativi, roboti programabili, bazati pe educatia STEM pentru elevi cu varstele intre 10-14 ani .


Grid View:
Doar la comanda
-9%
Quickview
Doar la comanda
Quickview

Robotis Dream II - Level 1

(0)
779Lei

Varsta recomandata 8-14 aniROBOTIS DREAM II Kit de educație de nivel 1: proiecte distractive și informative!Kitul de educație ROBOTIS DREAM II de nivel 1 vă prezintă toate elementele fundamentale ale roboticii prin intermediul a 12 proiecte diferite, urmând o metodă de predare progresivă și distractivă:Aflați principiile principale ale roboticiiAle..

Doar la comanda
Quickview

Dash and Dot Pachetul pentru clasa + training si materiale didactice

(0)
8.499Lei

Recomandat pentru maxim 15 elevi.Contine 5 bucati din fiecare. Trainingul pentru profesori este in limita a 2 ore. Materialele didactice necesare sunt originale in limba engleza, fiind insotite de o copie in limba romana.Pachetul contine:   5 x Dashes 5 x Dots 5 x Accessories Packs 5 x Building Brick Connector Set..

Doar la comanda
-4%
Quickview

Ozobot Evo Classroom Kit

(0)
9.520Lei 9.900Lei

  De azi folosirea tabletei se transforma, devine utila si educativa pentru elevi! Elevii vor fi foarte entuziasmati sa invete!Kit de clasă cu 12 mici roboți Ozobot EvoRecomandat pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 aniCodare vizuală cu senzori optici, programare OzoCodes și blocare cu OzoBlocklySe..

Doar la comanda
Quickview

LEGO MINDSTORMS Education EV3 - pachet 2 elevi

(0)
2.916Lei

Pentru un grup de maxim 2 eleviObțineți experiența completă de învățare EVO LEGO MINDSTORMS cu o gamă de resurse care ofera profesorilor și elevilor tot ce au nevoie pentru a începe, plus resursele profesorilor. Cum functioneaza? Programabila Brick Este practic microcomputerul care controleaza motoarele si senzorii, si in acelasi timp as..

Doar la comanda
Quickview

mBot v1.1 (2.4G) + add-on 6 picioare - pachet clasa

(0)
3.308Lei

Recomandat pentru maxim 15 elevi, varsta 12+.Pachetul pentru clasa contine:5 x mBot v1.1 (2.4G) -wireless version5 X add-on 6 picioare Experiență reală în domeniul programării, electronicii și roboticiiUșor de asamblat și albastruBazat pe Scratch 2.0 și Arduino IDEAsigurați conexiunea wireless prin 2.4GhzVârste: 12+ Cunoaste-l pe mBot. Robo..

Doar la comanda
Quickview

Dot Wonder Workshop - pachet creativitate

(0)
808Lei

Infrumuseteaza-l pe DOT! Vine cu 20 de cărți de proiect pentru a juca jocuri, zeci de provocări, puzzle-uri etc.Include accesorii ca autocolante și costume pentru a crea personaje propriiFuncționează cu 3 aplicații gratuite care pot fi descărcate: Wonder, Blockly & GoVârste: 6+ Kitul Wonder Workshop Dot Creativity Kit este un robot mic ..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Ozobot
Wowwee
Cubelets
Fuzzy Flyers
Little Bits
Wonder Workshop
Circuit Scribe
Makeblock
Kosmos
LEGO
Engino
Snap Circuits
Learning Resources