TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI ZNUKY.RO

 

Termenii folositi in prezentul document au detaliate semnificatiile mai jos:

Znuky:  reprezinta societatea ALFA TECH WORLD SRL, cu sediul in Romania, Brasov, str Calea Bucuresti nr 84, sc A, ap 12, inregistrata la registrul comertului  sub nr. J08/1738/2016 si avand Codul Unic de Inregistrare RO 36449354.

Site: domeniu znuky.ro si subdomeniile acestuia, prin intremediul caruia Clientul  are acces la informatii privind produsele si/sau servciile oferite/asigurate  de Alfa Tech World Srl in reteaua magazinului online Znuky.ro.

Vanzator: societatea ALFA TECH WORLD SRL, reprezentata de site-ul online Znuky.ro

Client: Orice Persoana care navigheaza pe Site si a comandat cel putin o data de pe site, cu sau fara cont creat

Cumparator: Orice Persoana adulta, care achizitioneaza produse de pe ZNUKY.ro

Utilizator: Orice persoana care navigheaza pe site, dar inca nu are un cont pe Site

Utilizator Jucarie: orice persoana care foloseste un produs achizitionat de pe site-ul ZNUKY.ro , aceasta persoana poate fi sau nu acceasi cu Cumparatorul

Societate: ALFA TECH WORLD SRL

Formular de retur: formularul necesar a fi completat pentru returnarea unui produs in 14 zile.

Cos: locul in care se regasesc produsele dorite a fi cumparate de catre Cumparator

Taxa de timbru verde: reprezinta taxa platita de catre Vanzator, conform legislatiei in vigoare, catre societate autorizata de colectare, transport si reciclare a deseurilor electronice si electrice

Bunuri: produsele comercializate pe Site

Comanda: documentul electronic dintre Vanzator si Cumparator, prin care cel din urma transmite prin intermediul site-ului catre Vanzator intentia sa de a achizitiona Bunuri sau Servicii.

 

1.         Conditii generale

 1.1 ZNUKY este un magazin online, iar acesta vinde in concordanta cu conditiile descrise mai jos. In timp ce un Client/Cumparator se afla pe Site-ul ZNUKY (viziteaza sau cumpara) accepta automat conditiile. Astfel, este recomandat sa le cititi de fiecare data cu atentie.

1.2 Data actualizarii fiecarui document important se afla la sfarsitul acestuia.

1.3 ZNUKY isi rezerva dreptul de a modifica in permanenta  propriul Site, termenii si conditiile de vanzare. De aceea recomandam consultarea periodica a acestui document si a documentelor conexe. Vom afisa mereu pe site-ul nostru cea mai recenta versiune, aceasta se poate consulta oricand in sectiunea Termeni si conditii.

1.41.4 Toate informatiile, imaginile, descrierile, aplicatiile, demonstratiile sau exemplele de programare aflate pe Site sunt exclusiv cu titlul de prezentare si nu sunt garantate pentru obiective specifice.

1.5 ZNUKY face tot posibilul ca informatiile sa fie cele mai bune cu putinta, ZNUKY nu poate garanta ca acestea sunt cele mai precise si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru omisiuni si/sau erori. Cu atat mai mult, ZNUKY, nu isi asuma nicio responsabilitate pentru eventualele pagube rezultate din folosirea materialelor achizitionate de pe Site-ul Vanzatorului, sau pentru faradelegile dreptului intelectual sau a drepturilor de autor a unui tert in urma folosirii materialelor de pe Site-ul Vanzatorului.

1.6 Toate produsele vandute de ZNUKY sunt de buna calitate si considerate a fi de incredere. Cu toate aceste, ZNUKY avertizeaza prin acest document fiecare Cumparator sa fie precaut in folosirea Bunurilor sau Serviciilor, si nu isi asuma eventualele pagube ce pot aparea in urma folosirii Bunurilor sau Serviciilor intr-o aplicatie terta, intr-un instrument sau sistem medical, intr-un orice alt sector domestic, comecial sau industrial neadecvate unde pot aparea erori, raniri sau ucideri a unei persoane sau animal.

1.7  Responsabilitate principala pentru utilizarea sau exploatarea unui Robot/Jucarie/Piesa sau a tehnologiei acestora, in prezenta fiintelor umane revine asupra Utilizatorului/Cumparatorului Jucariei.

1.8 Vanzatorul recomanda fiecarui Cumparator prin acest document sa fie precaut, vigilent si sa actioneze prudent in raport cu fiecare produs achizitionat de pe Site-ul Vanzatorului.

 

 

2.          Documente contractuale

2.1 Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu una dintre forma de comunicare, email sau telefonic, prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2 Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic prin email sau telefonic.

2.3 Din motive ce tin sau nu direct de Znuky, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca va face asceasta modificare de  cantitatea a Bunurilor sau Serviciilor  din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va modifica sau returna suma achitata. 

2.4  Contractul la distanta devine valabil intre Vanzator si Cumparator in momentul pin care Cumparatorul a primit email si/sau SMS instiintarea expedierii Comenzii.

2.5 Documentele si informatiile puse la dispozitie pe Site-ul Vanzatorului in pagina de Termeni si condiitii  si cele cu redirectionare din aceatsa pagina vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia(daca este cazul) fiind certificatul de garantie emis de catre  furnizor/distribuitor corespunzator Bunurilor achizitionate.

 

 

3.          Legaturi si marca

3.1  Znuky nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.  

3.2  Societatea garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului Znuky.ro , fara acordul scris al proprietarului acestuia.

 

 

4        Comentarii, comunicari si alte date/informatii

4.1             Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Znuky are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

4.2             Societatea nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. 

4.3             In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc.

4.4             Se garanteaza, de asemenea, Societatii si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut.

4.5             Clientul/Cumparatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Societate nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului Znuky.ro.5.    Vanzarea online

5.1              Accesul pentru efectuarea  unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator. Din anumite motive justificate ZNUKY isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel ZNUKY. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate informa cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor de mai sus, prin completarea formularului din pagina de Contact.

5.2             Comunicarea cu Vanzatorul se realizeaza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresa/formularul de contact mentionate la sectiunea Contact din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

5.3             In cazul depistarii unui eveniment neobijnuit in retea sau online, ZNUKY isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha (dovada ca se afla o fiinta umana si nu un robot in spate) in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

5.4             Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si in Euro (EUR) in varianta de limba engleza a Site-ului si includ T.V.A.

5.5             Cursul euro este sincronizat in timp real cu cel de referinta al Banci Nationale Romane. Pretul afisat la efectuare Comenzii si pretul facturat (daca datele celor doua difera) vor putea fi diferite, in functie de cursul din momentul afisarii, respectiv momentul facturarii.

5.6             Orice comanda realizata pe Site presupune plata sumei mentionata in Cos. Plata se poate efectua online cu cardul, ramburs, prin transfer bancar(OP) sau paypal pentru Euro(EUR) si Dolari(USD). Plata online cu cardul este un serviciu externalizat catre partenerii nostri de la euplatesc.ro, singuri care proceseaza datele cardului Clientului/Cumparatorului. Znuky.ro nu proceseaza si nu retine datele cardului clientului.

5.7             Znuky pune la dispozitia Cumparatorului toate taxele aferente unei comenzi, inainte ca aceasta sa ajunga in faza de plata. Niciun alt cost suplimentar care poate decurge in urma unei comenzi (comisioane bancare stabilite de banca eminenta a cardului, comisioane de conversie valutara in cazul in care moneda de emitere difera de RON, dar nelimitanduse-se la acestea), nu este/si nu poate fi atribui Vanzatorului.

5.8             Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

5.9             Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.

5.10         Conform legislatiei in vigoare pretul produselor electronice comercializate pe Site includ Taxa de timbru verde. Clientul/Cumparatorul care doreste sa afle detalii cu privire la acest aspect va contacta reprezentatii Znuky prin metodele de contact disponbile pe Site.

5.11         Prin bifarea casutei gri, Clientul/Cumparatorul confirma ca a citit si a acceptat termenii si conditiile Site-ului si implicit orice taxe suplimentare/speciale care apar detaliat in acceasi pagina(daca este cazul), astfel i-a fost mentionata suma integrala inainte ca orice metoda de plata sa fie aplicata.

 


6.  Garantia produselor

6.1  Produsele cumparate prin intermediul Site beneficiaza de garantia specifica fiecarei marci in parte.

6.2  Produsele vor fi insotite de certificatul de garantie al producatorului(daca este cazul). Acest cetificat trebuie pastrat, astfel incat garantia sa ramana valabila.

6.3  Certificatele sunt emise exclusiv de producator.

6.4  Datele actualizate si complet valabile care fac parte din acest contract la distanta se regasesc la adresa paginii Garantie si retur (click pentru redirectionare catre pagina).

 


7.  Cesionarea si subcontractarea

7.1   Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 


8.  Dreptul de proprietate intelectuala si industriala

8.1   Intregul continut al Site-ului incluzand logo-uri, imagini statice sau dinamice, stiluri, simboluri, continut text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, scripturi, programe sunt proprietate exclusiva ZNUKY, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile fie acestea obtinute direct sau indirect (licente de utilizare si/sau publicare, opensource).

8.2   Toate acestea sunt aparate de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris Znuky a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. 


 

9.   Prelucrarea datelor cu caracter personal

9.1 Pentru aceste detalii te rugam sa parcurgi pagina Prelucrarea datelor cu caracter personal , care face parte din acest document.

10.    Parteneri

10.1      Societate are contracte/acorduri electronice de revanzare (reseller) cu reprezentantii produselor prezente pe Site.

10.2       Pentru orice informatie despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau distrubuitorului autorizat.11. Declinarea responsabilitatii

11.1    Continutul site-ului (texte, descrierile produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare/preluate cu/de la furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, Societate nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile incomplete ale Produselor prezentate pe Site.

11.2    Imaginile si materialele video fiind doar cu titlu exclusiv de prezentare (vezi detalii la art. 5, alin. 5.8) uneori Bunurile livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) 

11.3    Societate nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Stocurile nu pot fi conectate direct la storcurile furnizorilor pe motive tehnice, ca atare, Vanzatorul isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi inapoi banii incasati de Societate pentru respectiva comanda (daca comanda a fost contractata in alt mod decat cu plata la livrare/ramburs).

11.4    Termenul de livrarea afisat fiecarui produs nu este contractual, astfel acesta poate suferi modificari. Aceste modificari vor fi aduse la cunostinta Cumparatorului doar in cazul in care vor acumula intarzieri de 10 zile lucratoare.

11.5    Eventualele reclamatii privind calitatea Produselor, livrarea sau plata vor fi aduse la cunostinta Societatii in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, reclamtiile ulteriare nu vor fi luate in considerare.

11.6    In situatia in care Bunurile nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate (daca este cazul) deja de Societate, dar nu si alte despagubiri.

11.7    Societate si Znuky condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi. Fiind de acord cu acest document, Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

11.8    Singurele obligatii care ii revin Societatii fata de un Cumparator caruia nu i-au fost livrate Bunurile sau au fost livrate necorespunzator sunt reprezentate doar de valoarea sumelor incasate(daca este cazul) de Societate de la Cumparatorul respectiv.

11.9    Vanzatorul nu isi asuma intarzierile, taxele sau orice prejudicii aparute in urma introducerii gresite a adresei de livrare, facturare sau al numarului de contact ale Cumparatorului. Verificarea corectitudinii acestor date revin exclusiv in seama Cumparatorului/ Clientului/ Utilizatorului.

11.10  O parte dintre produsele prezente pe site sunt in limba engleza. In pagina fiecarui produs este specificata limba acestuia, astfel ca Znuky.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru neintelegerea modului de functionare a Bunurilor sau a continutului acestora.

11.11   Produsele disponibile in limba engleza au ca suport tutoriale video in limba engleaza si/sau in limba romana si vin insotite de manual de utilizare in limba romana. Aceste manuale traduse in limba romana nu sunt contractuale, iar Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile incomplete si/sau in neconcordanta cu versiunea Produsului.


12.  Facturare si plata

12.1         Toate preturile afisate pe Site contin T.V.A conform legislatiei in vigoare.

12.2         Modalitatile de plata sunt afisate la fiecare Comanda.

12.3         Vanzatorul va emite o factura conform Comenzi realizate de Cumparator, fiind furnizate toate informatiile necesare.

12.4         Vanzatorul trimite factura mai sus mentionata catre Cumparator exclusiv electronic prin email, la adresa mentionata de catre Cumparator in formularul atasat Comenzii.

12.5         Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul accepta ca factura sa ii fie trimisa exclusiv electronic pe email, la adresa mentionata in formularul de Comanda.

12.6         In cazul in care factura nu ajunge pe email in termen de 48 de ore de cand i-a fost livrata Comanda, Cumparatorul este rugat sa trimita un email la adresa contact@znuky.ro


13.  Livrarea Bunurilor

13.1         Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in conditii optime.

13.2         Modalitatile si conditiile de livrarea se regasesc actualizate in pagina Informatii Livrare .

13.3         Pagina  Informatii Livrare  face parte din prezentul document Termeni si conditii, care reprezinta contractul la distanta. Informatiile detaliate se regasesc pe pagina  Informatii Livrare (clic pentru redirectionare). Va recomandam sa cititi cu atentie si aceste documente.

13.4         Orice taxa, intarziere sau prejudiciu aparute in urma introducerii gresite a adresei de facturare, livrarea sau al numarului de telefon de catre Cumparator/Client/Utilizator vor fi suportate exclusiv de catre acesta.


14. Transferul proprietatii bunurilor

14.1. Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la atunci cand se va face livrarea si doar dupa ce plata a fost efectuata de catre Cumparator, fie online, fie la locatia indicata in Comanda(metoda de plata –ramburs-). Prin livrare se intelege predarea coletului catre curier sau semnarea de primire pe factura fiscala daca livrarea se face prin personalul Vanzatorului.


15.  Returnarea bunurilor comandate

15.1     Clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, sa notifice in scris Societatea asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate completand Formularul de retur, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. Singura conditie ca returul sa fie valid este: Bunul care se doreste a fi returnat sa fie sigilat (conform legislatiei in vigoare).

15.2     Conditiile actualizate si perfect valabile care fac parte din acest contract la distanta se regasesc in pagina specifica Garantie si retur (clic pentru redirectionare catre pagina)

15.3      Societatea are obligatia sa returneze in termen de 14 zile lucratoare contravaloarea Produselor returnate, doar daca acestea au fost achitate.16. Greseli de tiparire

16.1     Societatea si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. 

16.2     In cazul evenimentului de mai sus, Clientul care a achitat deja produsul, va primi fie un voucher pe care il va putea folosi pe Site, fie suma integrala, una dintre cele 2 optiuni va fi aleasa exclusiv de catre client.

17   Dispute si conflicte

17.1    Orice conflict aparut intre Societate si Cumparator/ Client / Utilizator se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. 


18     Dispozitii finale

18.1    Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectii  Termeni si conditii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.


Ultima actualizare: 18.06.2018