Detalii produs

Cosul meu

0 produse

Wowwee Minion MiP Turbo Dave

Preț1,333.00Lei
 • Cod:
  Z-P-MinionDaveTurbo
 • Greutate:
  0.450 Kg

Cine nu si-ar dori propriul minion inteligent si interactiv?

Wowwee Minion MiP Turbo Dave   este un robot de jucărie amuzant pentru copiii cu vârsta de peste opt ani. Micutul erou din "Despicabil ME" poate fi controlat cu gesturi și reacționează la atingere. Două aplicații oferă o mulțime de opțiuni de joc și programare pentru robotul jucărie Minion. Un lucru este sigur: acest robot nu devine enervant!

 • Faceți cunoștință cu Turbo Dave de la Wowwee,  Minion-ul tau personal!
 • Peste 140 de sunete și fraze originale din franciza Despicable Me
 • Aplicația bonus include 6 jocuri suplimentare: bătălii Fart Blaster, codare STEM și multe altele
 • utilizeaza dispozitivul tau inteligent ca o telecomandă și condu-l pe  Turbo Dave 
 • personalizeaza-l cu emoțiile tale
 • Interacționează cu personaje despicabile Me, costume și recuzită
 • Dispune de o platformă de codare pe bază de blocuri pentru un joc de rol educațional

 

 

Nu este recomandat pentru copii sub 3 ani. Contine parti mici ce pot fi inghitite sau inhalate. Toate produsele necesita supraveghere adulta.

 

 • Pentru (gen):
  unisex
 • Varsta:
  8-14 ani
 • Livrare in: :
  1-2 zile
 • Limba produs:
  Engleza
 • Indoor/Outdoor:
  indoor

Acest produs se afla in stocul furnizorului, timpul de livrare este estimativ (5-7 zile lucratoare)

Cantitate:+-
Invata programare la 3 ani cu Robotul Cubetto
Invata programare la 3 ani cu Robotul Cubetto Wowwee Minion MIP Turbo Dave Wowwee Minion MIP Turbo Dave Wowwee Minion MIP Turbo Dave Wowwee Minion MIP Turbo Dave Wowwee Minion MIP Turbo Dave Wowwee Minion MIP Turbo Dave Wowwee Minion MIP Turbo Dave Wowwee Minion MIP Turbo Dave Wowwee Minion MIP Turbo Dave

Wowwee Minion MiP Turbo Dave   este un robot de jucărie amuzant pentru copiii cu vârsta de peste opt ani. Micutul erou din "Despicabil ME" poate fi controlat cu gesturi și reacționează la atingere. Două aplicații oferă o mulțime de opțiuni de joc și programare pentru robotul jucărie Minion. Un lucru este sigur: acest robot nu devine enervant!

 

WowWee Minion MiP: Distracție și acțiune cu Turbo Dave

Robotul de jucărie agil pentru copiii cu varste de peste opt ani se echilibrează pe două roți și se mișcă cu îndemânare. Desigur, Turbo Dave este echipat cu un "tun de aere"! Poti interactiona si te poti juca cu Minion-ul Dave in multe moduri.

 

Învata sa programeze cu placere folsind aplicația Coder MiP

În plus față de aplicația "Turbo Dave", jucăria robot Minion este, de asemenea, compatibilă cu aplicația "Coder MiP". Este, de asemenea, disponibil pentru Android și iOS. Această aplicație îi ajută pe copii să învețe cum să programeze. Diferitele acțiuni pot fi aranjate una în spatele celeilalte, per tragere simplă. Astfel, puteți crea o coregrafie individuală pentru WowWee Minion MiP, care asigură cu siguranță distractia!

 

Controleaza-l cu gesturi

WowWee Minion MiP reacționează pe gesturi cu mâna și adaptează astfel navigația. Se întoarce, schimbă direcția, urmează mâna sau poate fi împins. Senzorii detectează dacă robotul de jucărie este răsturnat sau este agitat și Minion reacționează în consecință. Robotul comentează toate acțiunile, desigur în limba minionilor, "Banana Language". Râsul este garantat!
 
Senzori de contact și acustice

Senzorii de contact asigură că robotul poate fi gadilat. Pur și simplu trebuie să-l atingi pe frunte sau pe spatele capului. Apoi robotul de jucărie va râde, va pleca sau se va întoarce. Reacționează, de asemenea, pe semnale acustice, de exemplu baterea.
 
Moduri de redare fără aplicație

Pentru a schimba modul de redare, trebuie să rotiți una din roți. O lumină LED între roțile indicatoarelor WowWee MiP indică ce mod este selectat.
 
Modul implicit (albastru)
În acest mod WowWee Minion MiP este pregătit să reacționeze la comenzi prin gesturi sau senzori de contact.
Mod Dance (roz)
Robotul Minion îi place să danseze! Cântă, se rotește și se agită.
Mod Free Roam (alb)
În acest mod, Turbo Dave cutreiera și explorează împrejurimile sale.
Mod de protecție (portocaliu)
Robotul de jucărie caută vizitatori sau obiecte nedorite și reacționează în consecință, dacă senzorii detectează ceva sau pe cineva.
 
Controlul aplicațiilor pentru mai multă distracție

Aplicația "Turbo Dave" este disponibilă pentru iOS și Android și asigură jocuri atractive cu WowWee Minion MiP. Acesta oferă diferite moduri și opțiuni de redare.
 
Control

Cu aplicația, puteți controla jucăria robot prin intermediul comenzilor de direcție. La atingerea unui buton începe să danseze. În plus, jucăria robot Minion urmează o cale pe care o puteți urmări în cadrul aplicației.
 
Emoții și acțiuni

Aplicația oferă diferite opțiuni pentru a face robotul pentru copii să râdă, să plângă și să "dea arere". În total, există 18 emoții de ales. Până la cinci pot fi asamblate intr-o singura secvență.
 
Carduri

Aplicația include cărți cu obiecte și cifre pentru filmul "Despicable ME". Robotul reacționează diferit la fiecare card! Pur și simplu alegeți o carte și observați reacția jucăriei robotului.
 
Duel al MiP-urilor Minion WowWee

În modul VS, puteți lăsa un Minion MiP să lupte împotriva altui. Îl poți controla și trage cu blasterul. Scopul este acela de a lovi senzorii celorlalți robot cu pistolul. Ultimul Minion în picioare, câștigă lupta!
 

Necesita 4 X baterii AAA

Manual de utilizare in limba Engleza.
 

 

 • Varsta:
  8-14 ani
 • Neincluse in pachet:
  4 X baterii AAA

Contact

In data de 1 Mai nu se proceseaza si nu se livreaza comenzi.

 

Ne poti contacta NON-STOP

prin email: contact@znuky.ro

 

Telefonic la numarul 0741 080 997

 

Luni - Vineri intre 8-18

Sambata 9-14

sau

 

prin formularul de mai jos:

Cod de securitate

Cele mai Vandute

Produse Noi