ZNUKY: Garantia la produsul tau de pe ZNUKY.ro

Garantia la produsul tau de pe ZNUKY.ro

 

1. Conditii generale

1.1 Produsele vandute de ZNUKY beneficiaza de garantie conform legislatiei  in vigoare si a politicilor comerciale ale producatorilor/distribuitorilor.

Drepturile consumatorului stipulate in legea 449/2003 nu sunt afectate in niciun fel prin garantiile oferite.

Toate produsele beneficiaza de garantie in conditiile respectarii regulilor de instalare, utilizare, manipulare si transport prevazute in manualul de utilizare al produsului. Nerespectarea acestora duce automat la anularea garantiei.

ATENTIE!!! In cazul produselor electronice acestea necesita alimetarea/incarcarea de la o sursa de energie electrica cu IMPAMANTARE! 

 

1.2 Cum produsele comercializate provin de la producatori si ditribuitori internationali, acestea au certificat de garantie emis de producator sau distribuitor. ZNUKY.ro nu emite certificate de garantie. Garantia este oferita de fiecare producator/ditribuitor in functie de durata medie de utilizare a fiecarui produs.

 

1.3 Majoritatea  produselor  vin insotite de certificatul de garantie, acesta se afla in cutia produsului. Pastreaza acest certificat pentru a beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

 

1.4 Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie mentionata in certificat, reparatia iti este asigurata de catre service-urile autorizate ale producatorilor/distribuitorilor .

 

1.5 Conditiile de garantie variaza in functie de producator/distribuitor si sunt stabilite de catre acesta. Znuky.ro nu poate influenta sau schimba in niciun fel conditiile stabilite de catre producator/distribuitor. Va indrumam sa cititi si sa respectati conditiile de garantie din certificatul de garantie, acestea fiind singurele valabile.

 

1.6 In cazul produselor reclamate de catre Client a fi defecte prin completarea formularului pentru produse defecte (clic pentru redirectionare) , vor incepe demersurile pentru repararea sau inlocuirea (in cazul unor defecte care nu pot fi rezolvate cu ajutorul service-ului autorizat) produsului. Daca in urma analizei defectului se constata ca fiind din culpa utilizarii/manipularii/depozitarii  inadecvate acestea nu beneficiaza de garantie, iar costurile de transport si eventualele reparatii vor fi suportate de catre Client.

 

1.7 Produsele sunt noi, in ambalaje originale si perfect functionale conform datelor producatorului. Garantia se acorda produselor cu folosinta indelungata, care respecta conditiile de valabilitate a garantiei emise de producator sau distribuitor.

 

Ultima actualizare: 03.01.2018

 

Ti-au fost de folos informatiile de mai sus? Lasa-ne un feedback 

Sus