ZNUKY: Politica de retur

Politica de retur

Politica de retur ZNUKY in 3 pasi simpli

 • completezi formularul de retur
 • alegi varianta pe care ti-o doresti si ne trimiti produsul
 • noi iti dam banii inapoi*

*Pentru detalii complete consulta atent ghidul de mai jos. Politica noastra de retur nu incalca in niciun fel legislatia in vigoare.

 

1. Cele 14 zile drept de retragere

Cat de simplu ai cumparat, la fel de simplu poti returna. Il poti returna in 14 de zile calendaristice din momentul in care l-ai primit de la curier. Poti face returul prin completarea formularului de retur.

“Termenul de 14 zile se considera respectat daca produsele sunt trimise inapoi de catre consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile” (oug 34/2014, art.14, alin. 1)

Este important sa ne transmiti  in 48 h, de cand ai preluat produsul de la curier,  daca ai intampina una dintre situatiile:

 • produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site

 • produsul este si a fost nefunctional de cand l-ati preluat de la curier

 • produsul a ajung intr-un ambalaj deteriorat sau este el insusi deteriorat

 • ai primit un alt produs decat cel pe care l-ai comandat

 

In cazul persoanelor juridice (acestea neavand calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

 

2. Conditiile generale

2.1 Fiecare produs are specificat dispozitivele compatibile si modalitatile de testare a aplicatiilor inainte de achizitionarea produsului. Retururile din aceste motive nu sunt acceptate. 

2.2 Orice produs pe care doresti sa il returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ai primit. Nu putem accepta produsele care prezinta urme de uzura, folosire, zgarieturi, crapaturi, ciobituri, lovituri, socuri electrice sau mecanice, incercari de reparatii; de asemenea, nu putem accepta produsele care au fost desigilate(vezi conditiile specifice fiecarei categorii de produse), care nu sunt insotite de toate piesele si accesoriile initiale si care nu au etichetele deteriorate(acolo unde este cazul)

2.3 Daca la comandarea produsului ai primit cadouri/bonusuri, trebuie returnate si acestea impreuna cu produsul.

2.4 Punctele de fideliltate aferente comenzii care se doreste a fi returnata, vor fi pierdute o data cu returul produsului.

2.5 Daca comandat mai multe produse de acelasi fel, te rugam sa fii atent ca toate sa fie sigilate pentru ca returul sa fie acceptat.

3. Conditii Specifice

3.1 Verifica conditiile specifice produsului tau.

   Produsele comercializate pe Znuky.ro sunt de cateva tipuri:

 • Cele care au intreg ambalajul sigilat

 • Care au piesele sau accesoriile sigilate.

3.2 Produsele care vin in cutia originala sigilate se pot returna doar daca cutia originala nu a fost desigilata.

3.3 Produsele care contin piese, accesorii sau parti sigilate nu se pot returna daca acestea au fost desigilate. In acest caz cutia originala se poate deschide cu grija pentru a se vizualiza continutul. Returnarea acestor produse se face doar in cutia originala, cu toate piesele si accesoriile initiale si sigilate.

3.4 Cutia originala(sau ambalajul original) a produselor contine detalii esentiale ale acestora (precum varsta recomandata a copiilor pentru utilizarea continutului, anumite atentionari specifice produsului, certificatele care atesta autenticitatea etc), motiv pentru care este important ca produsul sa fie returnat si chiar pastrat in aceasta.

3.5 Pentru produsele achizitionate cu plata in rate fara dobanda se percepe un comision de intre 1.3%-6.5% in functie de numarul de rate alese la achizitionarea produsului.

3.6 Concluzie pentru conditiile specifice

In cazul nerespectarii cerintelor mai sus explicate, consumatorul isi va pierde dreptul de retragere.

Orice produs caruia i-a fost afectat ambalajul original si acest lucru face imposibila vazanarea produsului ca nou, conduce catre aplicarea unei taxe administrative intre 20%-60% pentru a-l readuce in starea sa initiala in care a fost livrat.

4. Produsele fara drept de  returnare

 • Consumabile( baterii, acumulatori etc)
 • Produse care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator (jucarii, piese ale jucariilor etc)

Limitarile de mai sus sunt conform OUG  34/2016 art. 16.

5. Cum returnezi un produs ?

 1. Completezi formularul de retur de aici, dar nu inainte sa te asigur ca produsul indeplineste conditiile de retur de mai sus.
 2. Selectezi ce doresti: ramburs sau voucher pe care il folosesti pentru a plasa o noua comanda
 3. Dupa aprobarea cererii, poti trimite prin curier produsul ambalat corespunzator.

5.1 Daca alegi voucher-ul, trebuie sa stii:

 • are o valabilitate de 6luni

 • se cumuleaza cu alte oferte si vouchere promotionale

 • poate fi aplicat o singura data, suma comenzii trebuie sa fie mai mare sau egala cu suma de pe voucher

 • beneficiezi de o reducere de 5%

5.2 Daca alegi plata ramburs a sumei platite, iar produsul a reintrat in posesia noastra si acesta indeplineste toate conditiile de retur de mai sus, iti vom returna banii in contul specificat de tine sau pe card (daca ai platit cu cardul).

5.3 Costul transportului pentru retur va fi suporat de catre tine, acesta variaza in functie de curierul ales. 

6. Concluzii

Daca totul a decurs in conditii optime, ne-ai returnat un produs dintr-un motiv sau altul (nu te intrebam motivul), iar noi il putem revinde ca nou, iti vom returna contravaloarea acestuia in maxim 14 zile.

Daca produsele returnate nu indeplinesc conditiile specifice si generale de mai sus, iar produsul trimis de tine nu poate fi revandut de noi ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza returul sau de a restitui doar o parte din suma, in functie de care va fi costul nostru pentru a-l readuce intr-o stare pretabila revanzarii. Produsul poate fi reexpediat catre client, care va suporta si taxa de transport care poate varia intre 20 lei si 40 lei.

Garantia

Daca un produs s-a defectat in timpul utilizarii, vezi aici conditiile de garantie.

 

Ultima actualizare: 04.10.2017

Ti-au fost utile informatiile de mai sus? Lasa-ne un feedback(1 minut) 

Sus